wordpress felhasználói kézikönyv

WordPress felhasználói kézikönyv

Szeretnéd megtanulni a WordPress kezelését? Unod már, hogy minden információt úgy kell órákig vadászni a neten? Belefáradtál az angol dokumentációk bogarászásába?
Van egy jó hírünk. Megjelent a Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve nyomtatott és ebook formában.
A könyv magyarul, érthető nyelvezeten mutatja be a WordPress használatát. Most megalapozhatod a tudásod a könyvünk segítségével.

Mit tegyél, ha elakadsz a WordPress testreszabásában?

Ha hallottál már a WordPressről, tudsz néhány dolgot a tartalomkezelő rendszerekről, esetleg már létre is hoztál egy honlapot, de elakadtál az oldal adminisztrálásánál, bővítmények telepítésénél stb., a „Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve” nagy segítségünkre lehet. Szinte minden kérdésre választ kapsz ami a WordPress alapú weboldalakkal kapcsolatos, minden akadályt elháríthat az utadból.

A könyvből megtudhatod, hogy melyek azok a bővítmények, amelyek minden weboldalnál jelen kell legyenek, hogyan lehet azokat telepíteni és mi a szerepük. Pl. a hírlevél kezelő rendszer segítségével folyamatos kapcsolatot tarthatunk látogatóinkkal, míg az All in One Seo Pack az oldalunk jó helyezésért felel.

A képek, videók feltöltéséhez, képgaléria létrehozásához, bejegyzések készítéséhez is kapsz segítséget. Ismertté válik előtted a címkék szerepe a bejegyzések esetében, ugyanakkor a kategóriák, hivatkozások fontosságára is fény derül.

Ha a MySQL adatbázis létrehozása okoz fejtörést, akkor is jó helyen kopogtatsz: a könyvből szerzett információkkal megoldhatod a problémát.

A WordPressben arra is van lehetőség, hogy többen szerkesszenek, lássanak el tartalommal egy weblapot, és a felhasználók más-más jogkörrel rendelkezzenek. Hogyan állíthatod be az egyes felhasználók hozzáférését, mit lássanak belépéskor, mely területeken tudjanak módosítani? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő a „Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve.”

 

spacer

weboldal bérlés

One comment on “WordPress felhasználói kézikönyv

  1. Pingback: Wordpress optimalizálás – Cikktér katalógus

Leave a reply