Wordpress SEO

WordPress optimalizálás

 

Mi az összefüggés a látogatók száma és cégünk bevétele között?

Nagyon fontos, hogy olyan honlapunk legyen, amelyet sokan látogatnak, és sok a visszatérő vendég. Akkor is ha egy nonprofit szervezetet képviselünk, üzenetünk van az emberek számára, amit az internet segítségével tudunk eljuttatni hozzájuk. Minél többen böngészik oldalunkat annál többen, és annál többet tudnak rólunk. Ha vállalkozásunk van, akkor a látogatók száma „pénzzé konvertálható”, mivel belőlük lesznek a vásárlóink, akik a cégünket előre viszik.

Minél nagyobb az oldalunk látogatottsága, annál nagyobb lesz cégünk bevétele.
A WordPress alapú honlapok nagy előnye, hogy könnyű adminisztrálni, úgy vizuálisan mint tartalmilag könnyen alakíthatók, bővíthetők. Laikusok számára is elsajátítható a kezelésük, a képek, szövegek feltöltése és formázása,sablonok testreszabása, új bővítmények, pluginek telepítése stb.

A „Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve” kézen fogja olvasóit, és bevezeti őket az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer csodálatos világába. Ebből a könyvből megismerhetjük a WordPress történetét, megtudhatjuk azt is, hogy mire jó a tartalomkezelő rendszer, és miként tudunk adatbázist létrehozni, és adminisztrálni.

Mindezek mellett gyakorlatias, érthető és alkalmazható tanácsokat kapunk, ezek segítségével lépésről-lépésre haladva kialakíthatjuk weboldalunkat. A domain név választástól, a WordPress telepítésén át egészen a weblapunk üzembe helyezéséig, majd annak karbantartásáig kísér el a könyv. Ugyanakkor rávilágít arra is a könyv, hogy miként tudjuk kereső (Google. Yahoo, Bing) barátivá és egyben látogatóink, olvasóink számára értékessé tenni weboldalunkat.

A weboldal keresőoptimalizálása ideális esetben akkor kezdődik, amikor a saját weboldal gondolata felmerül. Ebben az esetben az optimalizálás a domain és tárhely választással indul, a weboldalt pedig az alapoktól kezdve úgy lehet elkészíteni, hogy ne csak tartalmilag, hanem szerkezetileg is maximálisan megfeleljen a keresőmotorok elvárásainak.

Bármennyire is misztikus dolognak állítják be egyesek a WordPress optimalizálás tevékenységét, nem annyira elvont feladat ez. A WordPress SEO könyv segítségedre lesz, akár magadnak akarod az optimalizálást csinálni, akár megbízol valakit a honlap optimalizálásával.

spacer

weboldal bérlés

Leave a reply